Si voleu un pastís personalitzat, no dubteu a parlar amb nosaltres: farem allò que a cap pastisseria podries trobar.
El temps i la demanda dels nostres clients en porten a canviar el rumb inicial del nostre negoci i fer crèixer un nou concepte de pastisseria: l’acompanyament global en la experiència pastissera. A El Desig podreu trobar els consells necessaris per tirar endevant les vostres receptes, així com trobar els ingredients i els utensilis necessaris per tirar-les endevant.
També portem sota comanda qualsevol ingredient o utensili que et costi trobar. També disposem d’un ampli assortit de sucres tecnològics a granel:
- lactosa
- dextrosa
- glucosa
- sucre invertit
- sucre invertit trimoline
- sucres de canya
- sucre llustre
- sucre llustre antihumitat
- sucre vainillat
xocolates d’ús professional de les millors marques,
ingredients de cuina moderna:
- goma xantana
- goma aràbiga
- goma gellan
- iota
- albúmina
- àcid cítric
- àcid tartàric
- bicarbonat sòdic
- bicarbonat potàssic
- gelatina neutra en pols
- gelatina vegetal: agar-agar
farines i ingredients per pastisseria i pà:
- farina fluixa
- farina mitja força per a pà
- farina de gran força per a brioixos,…
- farines sense glùten: blat de moro, fècula de patata, farina arròs, …
- llevat sec
- llevat fresc