El Desig Pastissers és la pastisseria pionera en elaborar el tradicional panettone a Canet de Mar.


Si voleu conèixer més de com elaborem el nostre Panettone de Canet de Mar, seguiu llegint…

Cal tenir en compte que el nostre panettone té un llarg camí abans de poder tenir-los a punt per que us l’endugueu a casa:
En primer lloc cal tenir a punt la massa mare; aquesta es tracta d’una fermentació natural d’una massa elaborada amb farina i aigua, que fermenta de forma natural amb els microorganismes presents al medi ambient. Aquesta es la substituta natural del llevat comercial que s’utilitza per fer pa. Per tal d’aconseguir-la, hem de cuidar la massa mare durant un període de molts dies, alimentant-la repetidament amb farina i aigua, mantenint-la a una temperatura adequada per tal que els organismes responsables de la fermentació estiguin ben contents!

Amb la massa mare a punt, podem començar a per la primera mescla (Primo Impasto), on afegirem la primera part dels ingredients: la massa mare que hem preparat, aigua, sucre i ou, principalment. Aquest amasat l’hem de deixar fermentar fins que tripliqui ben bé el seu volum…

Després del procés del primer fermentat en bloc hem de tornar a amassar amb la resta d’ingredients que acabaran de donar el caràcter especial a cada panettone: Fruita confitada i panses, Xocolata, Taronja, Avellanes,…
Un cop amasat i reposat, fraccionem el Panettone i el formem , posant a fer la última fermentació a les càpsules de paper on s’enfornaran.

Finalment els posarem a fermentar duran el temps necessari per tal que creixin el suficient per poder passar al forn on, en funció de la mida escollida, estaran entre 20 i 40 minuts.

Aquests son els panettone de Fruita (taronja i panses), sortint del forn….
Un dels passos importants per tal que el panettone tingui la seva característica textura és el procés refredament cap per avall per tal que en no s’enfonsi i mantingui la seva delicada estructura interna.
Un cop refredat, ja estem llestos de poder embolicar i tenir-los llestos per tal que us els pugueu endur a casa!
Esperem que el gaudiu molt!

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
El Desig Pastissers
Product Name
Panettone de Canet de Mar, de El Desig Pastissers
Price
EUR 15
Product Availability
Available in Stock