Recepta de Magdalenes de Pastisseria

con No hay comentarios

Recepta clàssica i infalible per fer les magdalenes de tota la vida a casa.

Avui us presentem una videorecepta amb la gran ajuda de la Sança, la futura pastissera de El Desig Pastissers
Si hi ha una recepta que ha estat de veritat clàssica als establiments del nostre pais és la de les Magdalenes de pastisseria. Tendres, de llarga duració, esponjoses, adaptables a diferents gustos i farcits, … de segur que en trobes una al teu gust!
A El Desig Pastissers ens agrada farcir-les de crema de xocolata o crema pastissera, de praliné d’avellanes, melmelada de gerds o taronja amarga. Ah! I per sobre amb uns palets d’ametlla i una mica de sucre!

Ingredients (per 10 unitats)

En aquesta ocasió, la Sança, la nostra petita aprenent de pastissera, us ha gravat una videorecepta per tal que veieu el pas a pas!

Per fer les Magdalenes de Pastisseria necessitareu:

  • 2 Ous
  • 125g Sucre
  • 70g Llet sencera
  • 160g Farina fluixa
  • 6g Impulsor
  • 110g Oli Girasol o Oliva
  • Ratlladura llimona
  • Un pessic de Sal

Preparació

En primer lloc, batrem intensament els ous amb el sucre, fins que dobli o tripliqui el seu volúm, que blanquegi la mescla.
Mentres, ratlleu la pell de la llimona sobre la llet i tamitzeu la farina amb l’impulsor.
Afegiu, poc a poc, la llet sobre el batut d’ous i sucre, a velocitat baixa.
Afegiu, a velocitat baixa i a poc a poc, la farina amb i’impulsor. Ajudeu-vos amb una espàtula per evitar que us quedi farina pels costats del bol de la batedora.
Afegiu poc a poc l’oli, fins integrar totalment.
Un cop acabada la mescla de magdalenes de pastisseria, poseu-la en una màniga pastissera o tupper, dins la nevera, durant unes hores. Així aconseguirem que quedin més esponjoses, alhora que millora la seva textura, sabor i conservació.

Cocció

Coeu les magdalenes de pastisseria en càpsules de paper sobre un motllo de cupcakes (si no en teniu, la podeu adquirir a la nostra web) Així evitareu que les magdalenes de pastisseria s’obrin i acabin sobre la safata del forn.
Motllo de cupcakes que podeu trobar a la nostra web
Coeu les magdalenes de pastisseria uns 25 minuts a 180ºC aproximadament, fins que tinguin un color daurat i al punxar-les amb un escuradents aquest surti net.
Esperem que us hagi agradat aquesta recepta. Podeu veure més videoreceptes si ens seguir al nostre canal de YouTube!
Summary
recipe image
Recipe Name
Recepta de Magdalenes del Gremi de Pastisseria
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
31star1star1stargraygray Based on 2 Review(s)
Comparteix

Deja un comentario