Recepta de Flam d’Ou amb vainilla
La recepta de flam d’ou més fàcil per fer amb els nens a casa. Potser aquesta és una de les receptes més fàcils de fer: el Flam d’ou de l’avia, aquell que es servia de postre acompanyat de nata i … Leer más
Panettone El Desig Pastissers
Des de 2017, a El Desig Pastissers, introduïm aquest típic dolç d’orígen italià a Canet de Mar. Elaborat exclusivament amb productes naturals, amb massa mare com a únic responsable de la seva fermentació i principal origen d’un perfum característic, a … Leer más
Recepta de Magdalenes de Pastisseria
Recepta clàssica i infalible per fer les magdalenes de tota la vida a casa. Avui us presentem una videorecepta amb la gran ajuda de la Sança, la futura pastissera de El Desig Pastissers Si hi ha una recepta que ha … Leer más
Pa de Pessic fàcil
Pa de pessic fàcil per a pastisseria clàssica: Massini, Sant Marc i altres. Una de les receptes més elaborades en un obrador de pastisseria és el pa de pessic genovès (coneguda com a “Genovesa”). És la fórmula bàsica per fer … Leer más
Recepta de Coca de Iogurt Fàcil
Coca de Iogurt Fàcil: recepta infalible (o com fer una coca de iogurt per a “dummies”) ARA POTS DESCARREGAR AQUESTA RECEPTA GRATIS AQUÍ “No em surt mai la coca de iogurt de l’àvia”… Ho heu sentit mai? Molts dels nostres … Leer más
Com fer Xocolata a la Tassa?
Com fer xocolata a la tassa a casa? Ja tenim aquí el fred i de nou venen ganes de fer xocolata a la tassa amb uns bons melindros i, per que no, amb un bon tall de pà de pessic … Leer más
Concurs “Millor Pasta de Té 2016”
El Desig Pastissers, entre els 30 finalistes sel·leccionats al concurs “Millor Pasta de Té” de la revista Dulcypas. El passat 17 de novembre de 2016 vam tenir la gran notícia que la nostra pasta de té presentada al concurs “Millor … Leer más