Concurs “Millor Pasta de Té 2016”

con No hay comentarios

El Desig Pastissers, entre els 30 finalistes sel·leccionats al concurs “Millor Pasta de Té” de la revista Dulcypas.

El passat 17 de novembre de 2016 vam tenir la gran notícia que la nostra pasta de té presentada al concurs “Millor Pasta de Té d’Espanya 2016” de la revista Dulcypas va ser sel·leccionada entre les 30 finalistes entre un total de 203 pastes de té presentades de tota la geografia espanyola.

La proposta de El Desig Pastissers va ser l’anomenada “Tea Time”, una pasta de té formada per dos galetes sablé de cardamon i taronja amb un farcit de praliné d’avellana cruixent amb un toc de sal de l’Himalaya. La galeta es finalitza amb un petit merengue de té Chai banyat amb cobertura de xocolata negra.

millor pasta de te 2016

 

Un jurat de luxe per un concurs molt renyit

El concurs, guanyat per Abraham Balaguer, de la gelateria Rocambolesc de Girona, va comptar amb un jurat de luxe:

  • Paco Torreblanca (Totel)
  • Christian Escribà (Escribà)
  • Eric Ortuño (Hofmann)
  • Ramon Morató(Cacao Barry)
  • Olivier Fernández (Escuela de Pastelería de Barcelona)
  • Manuel Fernández (El Arte-Sano)
  • Jose Romero (Escuela de Pastelería de Barcelona)
  • Daniel Álvarez (Dalúa)
  • Jordi Puigvert (Sweet’n Go)
  • Isolda Vila (Orangina Shweppes)

 

Aquest jurat va haver de fer una tria de 30 finalistes entre un total de 203 pastes de té presentades per diferents pastissers de tota la geografia espanyola.

finalistes millor pasta de te

Els finalistes han estat:

Els Brancs (Roses); Forns Enrich (Sitges); El Desig Pastissers (Canet de Mar); Chocolat Factory (Sant Cugat); Pastisseria Vallflorida (Sant Esteve P.); Pastisseria Vila (Sant Celoni); Pastisseria Comas (Badalona); J.M. Pastisser (Piera); Goofretti (Barcelona); Pastisseria Targarona (Igualada); David Pastisser (Masnou); Les Saveurs (Terrassa); Andonie Pastissers (Sant Cugat); Pastelería Menta y Chocolate (Valladolid); Baiba Café (Oviedo); Pastelería La Hornada (Toledo); Oriol Balaguer (Barcelona); Pastisseria Surroca (Besalú); Cava pastissers (Mataró); Sirvent (Barcelona); Pastelería Opalo (Alicante); Baixas (Barcelona), Pastelería Luis Sosoaga (Vitoria); La Vienesa (Sant Feliu de Guíxols); Sabaté (Sitges); Sant Marc (Sabadell); Ochiai (Barcelona); Mas Pastissers (Barcelona); Confitería Pastelería Arranz (Pedrajas de San Esteban).

No podem estar més satisfets del resultats obtinguts i volem agraïr a tots els nostres clients i clientes i a tota la familia que ens ha acompanyat en tot moment.

Summary
Comparteix

Dejar un comentario